Forumregels

YCCNL Mededelingen
Locked
adminis
Site Admin
Posts: 13
Joined: 08 Oct 2016 13:37

Forumregels

Post by adminis »

1. Leden zijn zelf verantwoordelijk voor de persoonlijke informatie die ze geven en de gebruikersnaam die ze kiezen. Je hoeft je niet onder je eigen naam te registreren. Dit is een openbaar forum waar iedereen zich kan registreren, dus iedereen kan de berichten en andere informatie lezen. Het is ook mogelijk dat berichten vindbaar worden met zoekmachines.
2. Per persoon mag er één account worden gemaakt.
3. Leden moeten berichten plaatsen op een manier die respectvol is voor andere forumgebruikers. Schelden op andere leden wordt niet getolereerd en zal leiden tot een waarschuwing.
4. Leden dienen zich niet als moderators te gedragen. Als leden iets opmerken dat in strijd is met dit document, dan zijn ze welkom om de moderators hierop te attenderen. Ga niet zelf op dergelijke berichten reageren.
5. Berichten moeten in een passend forum worden geplaatst. Lees de forumomschrijvingen voordat je een bericht plaatst.
6. Leden moeten een passende, beschrijvende en inhoudelijke titel gebruiken bij het plaatsen van een nieuw onderwerp. Voorbeelden van slechte titels zijn: "Help!", "Was is dit?", “Vraagje”, etc.
7. Bij het reageren moeten leden bij de inhoud van het onderwerp blijven of een nieuw onderwerp starten. Dit betekent niet dat je niet terloops wat off-topic opmerkingen kan plaatsen, maar zorg er voor dat het originele onderwerp niet helemaal verandert.
8. Reclame om commerciële belangen is niet toegestaan in je berichten, bijlagen, onderschrift en avatar: niet in tekst, niet in de vorm van afbeeldingen, en zeker niet in de vorm van linken naar commerciële pagina's in de hoop hits te genereren.
9. De bepaling van wat beschouwd wordt als onfatsoenlijk, vulgair, ongepast of anderzins niet voldoen aan deze forumregels zoals beschreven in deze punten, is aan de moderators en niet de gebruikers.
10. Wees voorzichtig met het plaatsen van foto’s. Op dit forum mag je geen foto’s plaatsen waarop andere personen herkenbaar in beeld zijn, tenzij het een foto van jezelf betreft. Gelukkig mag je wel foto’s plaatsen van motoren van anderen.
11. Door registratie ga je akkoord met de vooraf te lezen regels en deze hier bovenstaande regels.
12. Het niet houden aan de regels kan bestraft worden met een waarschuwing of in het ergste geval een (tijdelijke) ban.
13. Ieder lid van het bestuur is gerechtigd om als moderator op te treden.
14. Geschillen worden afgehandeld door meerderheid van stemmen van voorzitter, vice-voorzitter, secretaris en penningmeester.
8-)

Locked