Hallo Syl56 hier

Stel jezelf en je motor voor
Post Reply
User avatar
Syl56
Posts: 2
Joined: 29 Sep 2017 21:48

Hallo Syl56 hier

Post by Syl56 »

Hallo allemaal,

Syl56 hier, een Yamaha Virago XV 535 rijdster uit Noord-Brabant.

De motor heb ik sinds maart van dit jaar en niet alleen het geluid als ik hem start is om verliefd op te blijven maar hij rijdt ook nog eens heerlijk. Ik heb hem gekocht van een kleine vrouw en de motor is eigenlijk te laag voor me (ik ben 1.80 m) maar ik wilde hem toch hebben omdat hij zo makkelijk te hanteren is. In het begin had hij wat startproblemen maar nu ik er regelmatig op rij en hem ook aan druppellader houd (en de choke goed gebruik) start hij prima. Ik heb er nieuwe banden onder laten zetten, want de voorband was gecupd en er zit navigatie (Zumo) op. In augustus ben ik solo vijf dagen mee naar het Sauerland gereden en nu is de verliefdheid definitief. Misschien schaf ik in de toekomst een iets zwaarder exemplaar aan maar voorlopig ben ik hier heel tevreden mee.

Ik zag dat in Goirle regelmatig zondagavonden zijn waar leden naar toe komen. Mag ik daar eens komen zonder dat ik lid ben, kijken of ik die avonden en de mensen fijn vind en dan daarna lid worden? En tot ziens tijdens een rit, hoop ik,

Groetjes,

Syl56
Yamaha Virago XV 535
User avatar
Syl56
Posts: 2
Joined: 29 Sep 2017 21:48

Re: Hallo Syl56 hier

Post by Syl56 »

Bedankt Roco,

Veel beter dat het niet over avonden gaat maar over een middag en mogelijk wel ook een rit ;) Ik kom wel eens snuffelen daar, met motor.

Groetjes,

Syl
Yamaha Virago XV 535
Post Reply